Teamviewer

Get a free Microsoft license check

Har I for mange Microsoft licenser betaler I overpris, og har I for få, risikerer I at få enorme bøder. 

Vi sørger for, at I har den rigtige balance hele tiden og lever op til de komplekse licensbetingelser. Book en samtale og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med professionel licensstyring.

Professionel Microsoft licensstyring - Hvad får du?
Dansk support - 24/7 365
Skaler problemfrit efter behov
Indkøb & fornyelser af nødvendige licenser
Sikrer fuld compliance
Forudsigelige omkostninger og fleksibilitet
Overholdelse af licensbetingelser - undgå dyre licensbøder
Frigør tid og ressourcer i din IT-afdeling

Brands vi arbejder med

Hvorfor vælge Stratu?

Undgå licensbøder

Når vi overtager ansvarsvaret for jeres Microsoft licenser gennemgår vi jeres aktuelle setup. Ved at overlade ansvaret til en erfaren og specialiseret virksomhed som Stratu, kan I frigive ressourcer fra den interne IT-afdeling.

Med en professionel licensstyring fra tager vi samtidig ansvaret for, at I lever op til licensbetingelserne, så I undgår dyre licensbøder.

100% kundefokus

Vi er ikke den største virksomhed, men vi giver vores kunder, den største opmærksomhed. 

Hos Stratu bliver I, en stor fisk i en lille sø, i stedet for en lille fisk i en stor sø. 

Ekspertpartner

Vi har nogle af de skarpeste medarbejdere på feltet, og derfor hjælper vi en række velansete brands med deres Microsoft Cloud Solution Provider-licenstjenester.

✓ 20 års erfaring i Microsoft Cloud forretning.

✓ Sikrer korrekt licensering.

✓ Identificerer de mest omkostningseffektive løsninger.

Vi tager ansvaret for implementering og løbende support.

Overholdelse af licensbetingelser

Licensbetingelserne er ofte komplekse, og det kan være udfordrende at sikre korrekt overholdelse. Ved at lade en specialiseret virksomhed som Stratu håndtere licenserne, tager vi ansvar for overholdelse af licensreglerne, så I undgår bøder eller retslige problemer.

Reducer byrde på intern IT-afdeling

Ved at overlade administrationen af CSP-licenser til Stratu, kan den interne IT-afdeling fokusere på kerneopgaver og strategisk it-udvikling, i stedet for at bruge tid og ressourcer på licensstyring og vedligeholdelse.

Fleksible og skalerbare løsninger

Vi hjælper med at identificere og implementere de mest passende cloud-løsninger til jeres behov. Dette kan omfatte at skalere op eller ned efter behov, hvilket kan være særligt værdifuldt for virksomheder med skiftende krav.

Topsikrede datacentre

Vi har ISAE 3402-erklæringen og ISAE 3000-erklæringen og bruger det topsikrede datacenter Interxion.

Det er en af vores mange stærke internationale leverandører, når det kommer til datasikkerhed. 

– Stratu er drevet og dannet af et erfarent team, der har udvalgt det, vi vurderer er de absolut stærkeste internationale leverandører, når det kommer til vores kunders datasikkerhed, siger adm. direktør i Stratu Jeppe Klestrup.

Leverandørkredsen tæller blandt andre Druva, der har markedets bedste databeskyttelsesforsikring, Fortinet, som hjælper nogle af verdens største virksomheder og organisationer samt Arctic Wolf, hvis platform behandler over 190 milliarder sikkerhedshændelser hver dag.

Lyt ikke kun til os, men til vores kunder

"We would like to have a flexible platform that can seamlessly follow our development. When Stratu presented their Nutanix platform as a solution and at the same time was a local partner that makes a virtue of being close to the customer, the choice was easy”
Frederik Krebs Jensen
Head of Technology at e-Boks
“Stratu has an experienced team with a solid customer focus. They helped us build a more flexible digital foundation that enables us to make the right decisions.”
Dennis H. Krogstrup
CIO Group Online

Book et licenstjek