Teamviewer

Case-artikel

Verdens førende producent af digital billedteknologi udvider samarbejdet med Stratu

Den globale producent af digital billedteknologi Phase One udvider samarbejdet med Stratu og flytter driften af deres lokale datacenter til Stratu private cloud.

Phase One er en global leder inden for digital billedteknologi. Virksomheden leverer enestående billedkvalitet til en bred vifte af applikationer, fra professionel fotografering til kulturarvsdigitalisering, industrielle inspektioner, kortlægning, sikkerhed og Space.

Virksomheden har hovedsæde i København, men har kontorer i både Denver, Tokyo, Köln, Shanghai, Beijing, Hong Kong og Tel Aviv.

Indtil for nyligt har Phase One haft deres eget lokale datacenter i København, som de drev med hjælp fra Stratus konsulenter, men virksomheden har valgt at flytte hele deres IT-platform fra det lokale datacenter til Stratus private cloud solution. Christian Krogh, der er IT-Manager hos Phase One fortæller om bevægegrundende bag beslutningen.

– Kort fortalt stod vi over for at skulle reinvestere et betragteligt millionbeløb i vores lokale VMware-datacenter, hvis vi ville forblive i den løsning, eller så skulle vi gå en anden vej, siger han og fortsætter:

– Vores kerneforretning er billedteknologi. Det er her vi tjener pegene og det er det, vi skal fokusere på. Når man driver sit eget datacenter, følger en masse rugbrødsarbejde og bekymringer med. Alternativet til at reinvestere i vores datacenter var at flytte hele vores IT-platform og drift til Stratu private cloud Nutanix-platform, hvor vi kunne overdrage det fulde ansvar for driften i en væg til væg løsning. Den beslutning ville spare os både tid og penge, give os mere fleksibilitet i forhold til op og nedskaleringer i takt med vores behov og dermed give os et større overskud til at understøtte vores kerneforretning IT-strategisk. Det var derfor ikke nogen svær beslutning, da det var tænkt grundigt igennem.

En gnidningsfri IT-transformation

– Migreringen af IT-platformen fra deres lokale VMware-datacenter til vores private cloud Nutanix-datacenter tog 5-6 uger, uden nedetid og gennemført i inden for normal arbejdstid, hvor kunden hele tiden var i kontrol med og orienteret om, hvad der skete, siger Jeppe Klestrup, der er CEO i Stratu.

Christian Krogh fortæller om samarbejdet.

– Samarbejdet med Stratu giver os en sparringspartner, der er dybt nede i forståelsen af vores forretning, hvem vi er og hvad vi vil opnå rent IT-strategisk. De har taget over på viceværtarbejdet, så vi har en enormt gnidningsfri hverdag og plads til at fokusere på at udvikle og vækste vores forretning, siger Christian Krogh.

Lyt ikke kun til os, men til vores kunder

"We would like to have a flexible platform that can seamlessly follow our development. When Stratu presented their Nutanix platform as a solution and at the same time was a local partner that makes a virtue of being close to the customer, the choice was easy”
Frederik Krebs Johansen
Head of Technology at e-Boks
“Stratu has an experienced team with a solid customer focus. They helped us build a more flexible digital foundation that enables us to make the right decisions.”
Dennis H. Krogstrup
CIO Group Online

Request a meeting