Teamviewer

Blogindlæg

Nutanix: Mere end et alternativ til VMware

Træd ind i fremtiden – skift fra VMware til Nutanix.

I starten af 2024 fortalte Nutanix’ danske landechef Thomas Ástin Jensen til mediet Computerworld, hvordan kunderne strømmede til Nutanix efter Broadcoms opkøb af VMware. Han forklarer, at opkøbet ganske enkelt medførte, at Nutanix fik åbnet døren til kunder, der tidligere var urørlige fordi de var låst til VMwares løsnigner.  

Netop hvorfor kunderne i stor stil forlader VMware efter opkøbet fra Broadcom satte Thomas Ástin Jensen yderligere fokus på i en LinkedIn artikel fra 14. marts 2024.  

Her forklarer han, at han er interesseret i at forstå, hvad der lægger bag flugten fra VMware og nysgerrigt har lyttet til de mange nye kunder og interesserede, der kommer derfra.  

Ifølge Thomas Ástin Jensen går det samme budskab på tværs, det er ikke på grund af prisstigninger: 

– Det stikker nemlig langt dybere og handler fundamentalt om tillid, partnerskab og kultur! For når man spørger ind til situationen, så er det helt store problem ikke VMware men den uheldige og ofte negative påvirkning Broadcom har på netop disse 3 elementer, skriver Thomas Àstin Jensen. 

Mens Broadcom trækker VMware tilbage i fortiden, vælger flere og flere at træde ind i fremtiden med Nutanix.  

Som Thomas Ástin Jensen skriver er: “Nutanix Cloud Platform er langt fra “bare” et alternativ til VMware; det er en bro til fremtiden. En fremtid, hvor virksomheder er agile, deres IT-infrastruktur er optimeret, og innovation er en del af deres DNA. Ved at omfavne Nutanix nu, sikrer du, at din virksomhed ikke kun er forberedt på fremtiden – du skaber den selv.” 

Stratus: Vi hjælper dig med at skabe din fremtid med Nutanix!
I Stratu er vores strategi simpel: Vi tilbyder kunderne den nærhed og tætte relation, der er fundamental for et godt samarbejde, uden at gå på kompromis med kompetence. Det er netop årsagen til, at vi er blevet hædret som Årets Nutanix Partner i Danmark i 2022 og Årets Nutanix Kompetencepartner i Danmark i 2023.

Har du brug for en dansk partner, der er specialister i Nutanix og så tæt på kunderne, at vi ved, hvad de hedder til fornavn og hvad deres konkrete udfordringer består i?

Så kontakt os 

Lyt ikke kun til os, men til vores kunder

"We would like to have a flexible platform that can seamlessly follow our development. When Stratu presented their Nutanix platform as a solution and at the same time was a local partner that makes a virtue of being close to the customer, the choice was easy”
Frederik Krebs Jensen
Head of Technology at e-Boks
“Stratu has an experienced team with a solid customer focus. They helped us build a more flexible digital foundation that enables us to make the right decisions.”
Dennis H. Krogstrup
CIO Group Online

Request a meeting