Teamviewer

Din partner til NIS2-compliance

Stratu er din partner i rejsen mod at opnå fuld compliance med det nye net- og informationssikkerhedsdirektiv, NIS2. 

Vi hjælper med at få gjort jeres arbejdsplads compliant. Vi minimerer unødvendigt bureaukrati og sikrer en smidig overgang til de nye krav.

Er din virksomhed omfattet af NIS2? Så book et møde i dag, og lad os tage hånd om processen.

Hvilke sektorer er omfattet NIS2?
Sundhedsvæsen
Transport
Banker og finansmarked
Digital infrastruktur
Vandforsyning
Energi
Digitale serviceudbydere

Brands vi arbejder med

Skal din virksomhed efterleve NIS2?

Virksomheder med +50 ansatte og en årlig omsætning eller samlet årlig balance på +10 mio. euro, skal som udgangspunkt efterleve NIS2. Det samme gælder for mindre virksomheder, som myndighederne vurderer, leverer en kritisk funktion eller tjeneste.

Reducer byrde på intern IT-afdeling

Ved at overlade ansvaret for at gøre din arbejdsplads compliant til Stratu, kan den interne IT-afdeling fokusere på kerneopgaver og strategisk it-udvikling, i stedet for at bruge tid og ressourcer på oplæring i og efterlevelse af NIS-direktivet.

Strat processen i god tid

Dansk Industri anbefaler, at I går igang allerede nu, hvis I tror, at i er omfattet af NIS2.

Hvis I ved, at I er omfattet af NIS2, er der ingen gode argumenter for at vente. Efterspørgslen vil kun vokse frem mod at direktivet træder i kraft.

Hvorfor vælge Stratu?

Stærke samarbejder

Vi samarbejder med nogle af de stærkeste spillere på markedet om at løse jeres sikkerhedsudforinger. Det er blandt andre Arctic Wolf og Fortinet, der er to cybersecurity virksomheder fra absolutte globale elite.

Det betyder blandt andet, at I får adgang til Artic Wolfs tyske Security Operations Center, der beskæftiger omkring 600 sikkerhedsspecialsiter, som i samarbejde med os, vil være klar til hjælpe i tilfælde af hackerangreb.

100% kundefokus

Vi er ikke den største virksomhed, men vi giver vores kunder, den største opmærksomhed. 

Hos Stratu bliver I, en stor fisk i en lille sø, i stedet for en lille fisk i en stor sø. 

Det betyder, at vi kender jer, jeres udfordringer og vil gøre alt, hvad vi kan for at løse dem. 

Ekspertpartner

Vi har nogle af de skarpeste medarbejdere på feltet, og derfor hjælper vi en række velansete brands med sikkerhed.

Vi tager ansvaret for implementering og support af dine sikkerhedsløsninger. 

 

Topsikrede datacentre

Stratu benytter de sig af det topsikrede datacenter Interxion. Det er en blandt en række stærke internationale leverandører, når det kommer til datasikkerhed. 

– Stratu er drevet og dannet af et erfarent team, der har udvalgt det, vi vurderer er de absolut stærkeste internationale leverandører, når det kommer til vores kunders datasikkerhed, siger adm. direktør i Stratu Jeppe Klestrup.

Leverandørkredsen tæller blandt andre Druva, der har markedets bedste databeskyttelsesforsikring, Fortinet, som hjælper nogle af verdens største virksomheder og organisationer samt Arctic Wolf, hvis platform behandler over 190 milliarder sikkerhedshændelser hver dag

Samtidig har Stratu ISAE 3402-erklæringen og ISAE 3000-erklæringen.

Lyt ikke kun til os, men til vores kunder

"We would like to have a flexible platform that can seamlessly follow our development. When Stratu presented their Nutanix platform as a solution and at the same time was a local partner that makes a virtue of being close to the customer, the choice was easy”
Frederik Krebs Jensen
Head of Technology at e-Boks
“Stratu has an experienced team with a solid customer focus. They helped us build a more flexible digital foundation that enables us to make the right decisions.”
Dennis H. Krogstrup
CIO Group Online

Book møde om NIS2