Teamviewer

Din partner til NIS2-compliance

Stratu er din partner i rejsen mod at opnå fuld compliance med det nye net- og informationssikkerhedsdirektiv, NIS2. 

Vi tager ansvaret for at få gjort jeres arbejdsplads compliant og forstår betydningen af at styrke din virksomheds cybersikkerhed og beskytte kritisk infrastruktur, samtidig med at vi minimerer unødvendigt bureaukrati og sikrer en smidig overgang til de nye krav.

Er din virksomhed omfattet af NIS2? Så book et møde i dag, og lad os tage hånd om processen.

Overblik
Dansk support - 24/7 365
Skaler problemfrit efter behov
Indkøb & fornyelser af nødvendige licenser
Sikrer fuld compliance
Forudsigelige omkostninger og fleksibilitet
Overholdelse af licensbetingelser - undgå dyre licensbøder
Frigør tid og ressourcer i din IT-afdeling

Brands vi arbejder med

Hvorfor vælge Stratu?

Kosteffektivitet

Når vi overtager ansvarsvaret for jeres CSP-licenser, er det første vi gør at gennemgå jeres aktuelle setup. I nogle cases, er der et enormt optimeringspotentiale for at skære i omkostningerne. 

Ved at overlade ansvaret til en erfaren og specialiseret virksomhed som Stratu, kan I tilmed frigive ressourcer fra den interne IT-afdeling.

Med en professionel licensstyring fra Stratu tager vi samtidig ansvaret for, at I lever op til licensbetingelserne, så I undgår dyre licensbøder.

100% kundefokus

Vi er ikke den største virksomhed, men vi giver vores kunder, den største opmærksomhed. 

Hos Stratu bliver I, en stor fisk i en lille sø, i stedet for en lille fisk i en stor sø. 

Det betyder, at vi kender jer, jeres udfordringer og vil gøre alt, hvad vi kan for at løse dem. 

Ekspertpartner

Vi har nogle af de skarpeste medarbejdere på feltet, og derfor hjælper vi en række velansete brands med at med deres Microsoft Cloud Solution Provider-licenstjenester.

Vi tager ansvaret for implementering og support af dine softwareløsninger. Vi sikrer korrekt licensiering og identificere de mest omkostningseffektive løsninger. 

Vi fokuserer på, hvordan vi ved at skabe et solidt digitalt fundament kan understøtte jeres vækstrejse med en licensstyring, hvor udgifterne er forudsige og løsningen hele tiden kan skaleres op eller ned efter behov.

Skal din virksomhed efterleve NIS2?

Virksomheder med +50 ansatte og en årlig omsætning eller samlet årlig balance på +10 mio. euro, skal som udgangspunkt efterleve NIS2. Det samme gælder for mindre virksomheder, som myndighederne vurderer, leverer en kritisk funktion eller tjeneste.

Reducer byrde på intern IT-afdeling

Ved at overlade ansvaret for at gøre din arbejdsplads compliant til Stratu, kan den interne IT-afdeling fokusere på kerneopgaver og strategisk it-udvikling, i stedet for at bruge tid og ressourcer på oplæring i og efterlevelse af NIS-direktivet.

Strat processen i god tid

Dansk Industri anbefaler, at I går igang allerede nu, hvis I tror, at i er omfattet af NIS2.

Hvis I ved, at I er omfattet af NIS2, er der ingen gode argumenter for at vente. Efterspørgslen vil kun vokse frem mod at direktivet træder i kraft.

Topsikrede datacentre

Stratu benytter de sig af det topsikrede datacenter Interxion. Det er en blandt en række stærke internationale leverandører, når det kommer til datasikkerhed. 

– Stratu er drevet og dannet af et erfarent team, der har udvalgt det, vi vurderer er de absolut stærkeste internationale leverandører, når det kommer til vores kunders datasikkerhed, siger adm. direktør i Stratu Jeppe Klestrup.

Leverandørkredsen tæller blandt andre Druva, der har markedets bedste databeskyttelsesforsikring, Fortinet, som hjælper nogle af verdens største virksomheder og organisationer samt Arctic Wolf, hvis platform behandler over 190 milliarder sikkerhedshændelser hver dag

Samtidig har Stratu ISAE 3402-erklæringen og ISAE 3000-erklæringen.

Lyt ikke kun til os, men til vores kunder

“Vi ville gerne have en fleksibel platform, der gnindningsfrit kan følge med udviklingen, så da Stratu præsenterede deres Nutanix-platform som en løsning og samtidig er en lokal partner, der gør en dyd ud af at være tæt på kunden, var valget lige til”
Frederik Krebs Johansen
Head of Technology i e-Boks
“Stratu har et stærkt team med et solidt kundefokus. De har hjulpet os med at bygge et digitalt fundament, hvorigennem vi opnår en unik fleksiblitet, der gør os i stand til at træffe de rigtige beslutninger.”
Dennis H. Krogstrup
CIO Group Online

Book et licenstjek