Teamviewer

Stiftere

Stratu er stiftet og drevet af nogle af IT-branchens mest erfarne og kompetente mennesker.

Jeppe Klestrup

Administrerende direktør & medstifter

Jeppe Klestrup er administrerende direktør og medstifter af Stratu. Han har over 20 års erfaring med lede virksomheder og mennesker. Han har bygget flere virksomheder fra bunden. 

I 2003 stiftede Jeppe Klestrup sin første virksomhed, Kelstrup partners, der blandt andet modtog seks gazellestatuetter i træk som bevis på den vækstrejse virksomheden var på. Han drev selskabet som adm. direktør frem til 2016, hvor virksomheden fusionerede med Venzo Hosting og blev til Hosters. Jeppe Klestrup blev dermed medejer af Hosters samt Chief Delivery Officer indtil 2018, hvor Hosters blev solgt til Sentia og Jeppe Klestrup samtidig indtrådte som Account Director. 

Som leder beskriver han sig selv som  lyttende, tydelig og strategisk tænkende. Han har en indgående teknologiforståelse, der bliver sat i spil, når han som administrerende direktør er ansvarlig for at lede virksomheden og indfri de langsigtede målsætninger.

Peter Nielsen

Bestyrelsesformand & medstifter

Peter M. Nielsen, medstifter af online backup selskabet Front-safe A/S 2006 -2016, der vækstede 10 år i træk. Han solgte selskabet til det US baseret J2 Global Cloud konglomerat, som er listet på Nasdaq i New York.

I 2016 Investerede han i Hosters.com med fokus på Microsoft Azure samt private cloud ydelser, som blev skabt via en fusion mellem Venzo Hosting & Klestrup Partners, hvor han agerede strategisk rådgiver frem til salget af virksomheden, som blev solgt til kapitalfonden Waterland i Holland og Hosters blev en del af Sentia Group i 2018. I den forbindelse indtræder Peter M. Nielsen som partner og assisterende CEO og senere CEO for Sentia Denmark.

Siden 2019 har han været strategisk rådgiver & Nordisk Direktør for Druva Inc. Som i 2019 rejste $300M til ekspansion af deres sikkerhedssoftware World Wide. I 2021 er han medstifter og investor i Cloudselskabet Stratu.

Han har siden 2002 beskæftiget sig med kommercielle strategiske roller og ejerskaber i IT- og Cloud industrien og besidder et stort netværk til internationale kapitalfonde samt ejerleder i industrien.

Ledelse

Stratu er stiftet og drevet af nogle af IT-branchens mest erfarne og kompetente mennesker.

Jeppe Klestrup

Administrerende direktør & partner

Jeppe Klestrup er adm. direktør i Stratu. Han er både medstifter og medejer af Stratu, og så er han ansvarlig for at lede virksomheden, træffe de rigtige strategiske beslutninger og sørge for, at vi når vores mål.

Jeppe prioriterer først og fremmest familien, når han holder fri. Udover familielivet styrketræner han, og så nyder han ved lejlighed også et godt glas bourgogne i en lille vinklub, han er en del af.

Peter Ryberg

Kommerciel direktør & partner

Peter Ryberg er kommerciel direktør i Strau. Han er også partner i Stratu og brænder for at skabe ny forretning samt at udvikle og understøtte vores kunders vækstrejse. Han elsker det langvarige strategiske samarbejde og værdsætter at mange både kunder og medarbejdere har været en del af rejsen i en årrække.

I sin fritid kan han godt lide at være aktiv. Han spiller padel, cykler og styrketræner, og så har han en stor passion for mekaniske ure. 

John Bartram

Teknisk direktør

John Bartram er ansvarlig for teknologiafdelingen i Stratu. Ansvaret dækker blandt andet over vores tekniske platforme, datacentre, sikkerhed og compliance. Han brænder for teknologi og for at skabe den bedst mulige platform for vores kunder, der ikke alene er hurtig, stabil og sikker – den er også klar til fremtidens udfordringer og muligheder.

Privat er John et familiemenneske, der elsker at tage familien med på eventyr – meget gerne med ski på fødderne. 

Mikael von Scholten

Kundeoplevelsesdirektør

Mikael von Scholten er kundeoplevelsesdirektør i Stratu. Han er omdrejningspunktet for vores kunder og arbejder benhårdt på at skabe den bedst mulige kundeoplevelse.

I sin fritid vil Mikael gerne ud i det fri, og han er f.eks. ret vild med at hoppe ud fra fly, når livet som travl familiefar tillader det.

Martin Pedersen er Økonomichef i Stratu. Han er med sin massive erfaring ansvarlig for økonomien og hans arbejde består i at sikre, at vi har en sikker finansiel situation og løbende optimerer vores forretningsgange.

Når han ikke er på arbejde, nyder han at nørde historie og spille golf, hvilket han ifølge ham selv gør med et alt for højt handicap.

Anmod om møde