Teamviewer

MULTI-CLOUD

Rust din virksomhed til at gribe fremtidens digitale muligheder. 
Skift mellem private, public & hybrid cloud.

Private Cloud

Private cloud giver dig fuld kontrol over din virksomheds IT-infrastruktur. Det vil i nogle tilfælde være enklere, at overholde regler og standarder, da du kan holde data lokalt. Alt drives fra en fysisk lokation, som du ved, hvor er.  

Public Cloud

Public cloud er en teknologi, der giver virksomheder mulighed for at udnytte tredjepartsudbyderes tjenester og infrastruktur via internettet, så de kan øge effektiviteten, skabe større innovation og forbedre deres konkurrenceevne.

Hybrid Cloud

Med hybrid cloud får din virksomhed det bedste fra begge verdener – den fleksibilitet og skalerbarhed, som public cloud tilbyder, sammen med den sikkerhed og kontrol, som private cloud giver. Denne IT-infrastruktur kan give dig en konkurrencefordel.

Lyt ikke til os, men til vores kunder

“Vi ville gerne have en fleksibel platform, der gnindningsfrit kan følge med udviklingen, så da Stratu præsenterede deres Nutanix-platform som en løsning og samtidig er en lokal partner, der gør en dyd ud af at være tæt på kunden, var valget lige til”
Frederik Krebs Jensen
Head of Technology i e-Boks
“Stratu har et stærkt team med et solidt kundefokus. De har hjulpet os med at bygge et digitalt fundament, hvorigennem vi opnår en unik fleksiblitet, der gør os i stand til at træffe de rigtige beslutninger.”
Dennis H. Krogstrup
CIO Group Online

Anmod om møde