Teamviewer

IT DRIFT & SUPPORT

Vi varetager hele eller dele af din IT-drift og tilbyder support 24/7-365.

IT DRIFT

Lige fra nogle få virtuelle maskiner til store væg til væg installationer. Vores konsulenter sørger for at din IT Infrastruktur altid kører. Vores daglige check og rapportering sørger for, at du som kunde altid ved hvordan landet ligger og vores proaktive tilgang sikrer, at der ikke kommer overraskelser.

SUPPORT

Vores dygtige IT Supportere hjælper dine brugere med at løse de daglige udfordringer på mail eller telefon. Vi leverer slutbruger support, applikations support og datacenter support, I har kun et nummer at ringe til.

Har du brug for en supporter on-site er det muligt at have hele dage on-site med i aftalen hvor en supporter vil komme til dig og løse forefaldende opgaver.

 

SERVICEDESK

Stratus servicedesk kan kontaktes på telefon +45 7199 1939 eller på mail: support@stratu.com

Har du brug for at kunne ringe til os uanset tidspunkt på døgnet, kan du tegne en beredskabs aftale på henholdsvis Datacenter eller Support. Her vil du få fat i en kompetent konsulent, der kan hjælpe dig med din udfordring.

Brug for direkte hjælp link til teamviewer?

Lyt ikke til os, men til vores kunder

“Vi ville gerne have en fleksibel platform, der gnindningsfrit kan følge med udviklingen, så da Stratu præsenterede deres Nutanix-platform som en løsning og samtidig er en lokal partner, der gør en dyd ud af at være tæt på kunden, var valget lige til”
Frederik Krebs Jensen
Head of Technology i e-Boks
“Stratu har et stærkt team med et solidt kundefokus. De har hjulpet os med at bygge et digitalt fundament, hvorigennem vi opnår en unik fleksiblitet, der gør os i stand til at træffe de rigtige beslutninger.”
Dennis H. Krogstrup
CIO Group Online

Anmod om møde