Teamviewer

Grønne datacentre

Driften af datacentre udleder i dag mere CO2 end hele flybranchen tilsammen. Det skyldes, at datacentrene bruger enorme mængder strøm, og en stor del af den strøm bliver til ved at afbrænde CO2 udledende brændstoffer som olie, gas eller kul.
  

Heldigvis kan man ret nemt nedbringe virksomhedens CO2-udledning uden at gå på kompromis med de teknologiske muligheder. Det kan man blandt andet gøre ved at benytte sig af et datacenter, der så vidt muligt er drevet på vedvarende energikilder.
  

Det gør vi selv i Stratu. 

Har I brug for hjælp til at gøre jeres IT grønnere? Så hjælper vi jer gerne med at lave en omstilling, der udover at gøre jeres virksomhed mere bæredygtig også fremtidssikrer jer til at imødekomme de stigende forventningerne fra samarbejdspartnere, forbrugere og stater om at agere klimabevidst. 

Stratu støtter talent

Stratu er sølvpartner i FCH Talent. Læs mere om samarbejdet her.

I Stratu tror vi meget på, at man fremdyrker de dygtigste talenter ved at kombinere legen og talentet. Det skal være lysten, nysgerrigheden, konkurrencegenet og kammeratskabet, der får det bedste frem i os, både når det kommer til IT-talenter og unge fodboldspillere. De værdier kan vi genkende i FCH Talent Akademi, og derfor var det helt naturligt for os, at støtte op om det gode arbejde, siger Jeppe Klestrup.

STRATU STØTTER FONDEN FOR SOCIALT ANSVAR

I Stratu vil vi gerne bidrage til at løse nogle af samfundets helt konkrete sociale udfordringer, men for at være helt ærlige, så ved vi langt mere om it- og cloud-strategi, end om hvordan man løser sociale udfordringer. Derfor samarbejder vi med Fonden for Socialt Ansvar.

Natteravnene, der gør natten tryg for de unge, er et af de
mange sociale initiativer Fonden for Socialt Ansvar driver. 

Anmod om møde