Teamviewer

FÅ EN DIGITAL SIKKERHEDSVURDERING

Hvordan er din arbejdsplads stillet, hvis I mister jeres data? Bestil en digitalt sikkerhedsvurdering og få afdækket jeres aktuelle risiko.

Datatabsforsikring

Har I en datatabsforsikring, hvis uheldet skulle være ude og I mister kritisk data?

Gennem vores samarbejdspartner Druva, har vi en datatabsforsikring på $10 millioner.

Overtager vi det sikkerhedsmæssige ansvar for jeres kritiske data, vil I være forsikret gennem os.

Cybertruslen vokser

Center for Cybersikkerhed vurderer cybertruslen mod Danmark som meget høj. Det gælder både for cyberkriminalitet mod myndigheder, virksomheder og borgere. 

Vi hjælper virksomheder med at sprede kritisk data fra ét sted, deres egen fysiske backupplatform, til en række topsikrede cloudplaceringer og dermed minimerer vi risikoen og nedetiden ved eventuelle hackerangreb.

 

Alene om ansvaret?

På nogle arbejdspladser, hviller ansvaret for datasikkerhed og backup stadig på enkelte interne medarbejdere.

Er skaden først sket, kan man skille sig af med de ansvarlige, men det bringer ikke den kritiske data tilbage. 

Ved at udlicitere det sikkerhedsmæssige ansvar, mindskes jeres risiko og ansvaret overdrages til eksperter.

Topsikrede datacentre

Stratu benytter de sig af det topsikrede datacenter Interxion. Det er en blandt en række stærke internationale leverandører, når det kommer til datasikkerhed. 

– Stratu er drevet og dannet af et erfarent team, der har udvalgt det, vi vurderer er de absolut stærkeste internationale leverandører, når det kommer til vores kunders datasikkerhed, siger adm. direktør i Stratu Jeppe Klestrup.

Leverandørkredsen tæller blandt andre Druva, der har markedets bedste databeskyttelsesforsikring, Fortinet, som hjælper nogle af verdens største virksomheder og organisationer samt Arctic Wolf, hvis platform behandler over 190 milliarder sikkerhedshændelser hver dag

Samtidig har Stratu ISAE 3402-erklæringen og ISAE 3000-erklæringen.

Lyt ikke kun til os, men til vores kunder

“Vi ville gerne have en fleksibel platform, der gnindningsfrit kan følge med udviklingen, så da Stratu præsenterede deres Nutanix-platform som en løsning og samtidig er en lokal partner, der gør en dyd ud af at være tæt på kunden, var valget lige til”
Frederik Krebs Johansen
Head of Technology i e-Boks
“Stratu har et stærkt team med et solidt kundefokus. De har hjulpet os med at bygge et digitalt fundament, hvorigennem vi opnår en unik fleksiblitet, der gør os i stand til at træffe de rigtige beslutninger.”
Dennis H. Krogstrup
CIO Group Online

Tjek jeres aftale