Teamviewer

Nyhed

Digital sikkerhed var på dagsordenen, da Stratu holdt oplæg i Netværk for Socialt Ansvar

Jeppe Klestrup, der er CEO i Stratu var en af oplægsholderne da Fonden for Socialt Ansvar satte fokus på digitalisering og sikkerhed på et møde i august 2023 i Netværk for Socialt Ansvar.

Oplægget handlede om, hvilke spørgsmål man bør stille sin IT-afdeling, hvis man vil være sikker på, at man er klar til at håndtere morgendagens digitale udfordringer og trusler.

Netværk for Socialt Ansvar er et ledernetværk for direktører og sekretariatschefer i frivillige sociale organisationer.

Her samles beslutningstagere for at mødes med andre kolleger fra sektoren og blive en del af et fagligt fælleskab, hvor de kan sparre med ligesindede, få ny viden og finde nye samarbejdspartnere.

Programmet

📍 Lars Due Nielsen, der er databeskyttelsesrådgiver i Persondatakonsulenterne fortalte om ”GDPR: Hvad skal vi i de små og mellemstore frivillige sociale organisationer være særligt opmærksomme på?”

📍 Jeppe Klestrup, der gav gode råd til: ”Hvilke spørgsmål skal du huske at stille din IT-afdeling?”

📍 Og afsluttende gav Jan Birkemose, der er chefredaktør på Medietrends.dk ”En praktisk indføring i ChatGPT. Hvad kan vi bruge det til?”

Videnniveauet skal op for at at følge det digitale trusselsbillede

– Cyberkriminalitet anslås at koste tusindvis af milliarder kroner om året og de digitale angreb er en konstant stigende trussel mod virksomheder af alle størrelser. For at være parat til at modstå truslerne skal vidensniveuet om IT-sikkerhed op på agendaen, og det er jeg glad for at bidrage til, siger Jeppe Klestrup.

Lyt ikke kun til os, men til vores kunder

“Vi ville gerne have en fleksibel platform, der gnindningsfrit kan følge med udviklingen, så da Stratu præsenterede deres Nutanix-platform som en løsning og samtidig er en lokal partner, der gør en dyd ud af at være tæt på kunden, var valget lige til”
Frederik Krebs Johansen
Head of Technology i e-Boks
“Stratu har et stærkt team med et solidt kundefokus. De har hjulpet os med at bygge et digitalt fundament, hvorigennem vi opnår en unik fleksiblitet, der gør os i stand til at træffe de rigtige beslutninger.”
Dennis H. Krogstrup
CIO Group Online

Anmod om møde