Teamviewer

Blogindlæg

Fanget i et VMware stormvej?
Lad os guide dig ud.

I takt med den hurtige udvikling inden for IT-verdenen er fleksibilitet og skalerbarhed blevet nøgleord for virksomheder over hele kloden. Men for mange virksomheder, inklusiv de danske, har en fastlåst aftale med VMware, forstærket af Broadcoms nylige overtagelse, skabt en finansiel og operationelt tung kæde om benet. Her træder Stratu ind som en servicepartner i Danmark, der via Nutanix kan tilbyde en overgang til en mere fleksibel og fremtidssikret IT-platform.

Sådan flyttede vi verdens førende producent af digital billedteknologi fra WMware til Nutanix

Phase One, en førende global producent af digital billedteknologi, med hovedsæde i København og kontorer i New York, Tokyo, Köln, Shanghai og Tel Aviv, har allerede taget skridtet væk fra VMware og over til Stratu’s private cloud løsning baseret på Nutanix-teknologi.

– Vi stod over for at skulle reinvestere et betragteligt millionbeløb i vores lokale VMware-datacenter, fortæller Christian Krogh, IT-Manager hos Phase One.

– Valget om at skifte til Stratu og Nutanix var derfor let, da det ikke kun sparer os tid og penge men også giver os større fleksibilitet og frihed til at fokusere på vores kerneforretning.

Denne overgang blev gennemført på blot 5-6 uger uden nedetid, hvor Stratu sikrede en gnidningsfri IT-transformation.

Flugten fra WMware til Nutanix

Efter Broadcoms opkøb af VMware har flere danske virksomheder oplevet en række udfordringer, som har drevet dem væk fra VMware.

Disse udfordringer inkluderer massive prisstigninger og en tvungen overgang til mere omfattende softwarepakker, som har skadet tillid, partnerskab og kultur inden for de ramte virksomheder.

– Det handler ikke bare om prisen. Det er en dybere mangel på tillid og partnerskab, sådan beskrev Thomas Ástin Jensen, Nutanix’ danske landechef, tendensen i et omfattende LinkedInindlæg tidligere i år.

Nutanix tilbyder ikke kun en alternativ platform til VMware; det er en bro til fremtiden. Dette understøttes af Stratu’s engagement i at være tæt på kunderne, deres behov og deres udfordringer, hvilket har gjort dem til Årets Nutanix Partner og Årets Nutanix Kompetencepartner i Danmark.

Hvorfor Vælge Stratu?

  1. Nærhed og Support: Stratu sætter en ære i at være på fornavn med kunderne, og have et detaljeret kendskab til både udfordringer og muligheder. I Stratu tror man på at en kundecentrisk strategi er vejen til at skabe langsigtede resultater, hvor man vokser sammen med kunderne.
  2. Et Dansk Nutanix Powerhause: Stratu er af Nutanix blevet udnævnt til både årets partner og årets kompetence partner. Vi er specialister i drifte jeres Nutanix platform.
  3. Økonomisk Effektivitet: Overgangen til Nutanix via Stratu indebærer betydelige omkostningsbesparelser sammenlignet med fornyede investeringer i VMware-løsninger.

Med Stratu og Nutanix får danske virksomheder en partner, der ikke bare leverer teknologi, men en fremtidssikret strategi, der understøtter vækst, tilpasningsevne og innovation. Er du klar til at frigøre din virksomhed fra tunge abonnementsmodeller og træde ind i en ny æra af IT-agilitet? Stratu er her for at vise vejen.

Lyt ikke kun til os, men til vores kunder

“Vi ville gerne have en fleksibel platform, der gnindningsfrit kan følge med udviklingen, så da Stratu præsenterede deres Nutanix-platform som en løsning og samtidig er en lokal partner, der gør en dyd ud af at være tæt på kunden, var valget lige til”
Frederik Krebs Jensen
Head of Technology i e-Boks
“Stratu har et stærkt team med et solidt kundefokus. De har hjulpet os med at bygge et digitalt fundament, hvorigennem vi opnår en unik fleksiblitet, der gør os i stand til at træffe de rigtige beslutninger.”
Dennis H. Krogstrup
CIO Group Online

Anmod om møde